Kirjoitin taas!

Viime artikkelin julkaisusta onkin aikaa.

Morron hoidosta kilpirauhasen liikatoimintaan liittyen on tullut säännöllisen epäsäännöllisesti kyselyitä Facebookin Kilpirauhassairaat Kissat-ryhmässä. Joskus olen kommentoinut johonkin päivityksiin, ja kertonut aina saman asian uudestaan. Tuolloin on tullut mietittyä, että olisi paljon helpompaa linkata koottu artikkeli.

Artikkeli Morron kilpirauhasen hoidosta on kolkutellut takaraivossa varmaan siitä asti, kun sairaus marraskuussa 2018 diagnosoitiin. Se on kalvanut mieltäni lähes päivittäin suurinpiirtein samalla tavalla kuin opinnäytetyöni aikoinaan.

Nyt, vihdoin ja viimein, artikkeli on kirjoitettu ja julkaistu! Ei ihme, että olen vältellyt sen tekemistä, sillä sen kirjoittamiseen kulu noin yhdeksän tuntia eli enemmän kuin täysi työpäivä. Kyllä sai kahlata vanhoja kuvia, videoita, sähköpostia, potilaskertomuksia, laskuja yms. että sai kaiken kootuksi.

Toivottavasti yhä useampi kissa saa ansaitsemansa hoidon ja elämänlaadun tuon artikkelin myötä. Meillä radiojodihoito aloitti Morron kohdalla aivan uuden elämän.

Muutenkin mieleni on tehnyt kirjoittaa, mutta en jostain syystä ole siihen kyennyt. Varsinkin nyt pinnalla olevat salakuvaukset suojelukoirista, järjetön susiviha ja kansalaisaloite kissojen pakollisesta tunnistemerkinnästä ansaitsisivat palstatilaa.

Mahtavaa flowta ja hyvää kevättä 2021 kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s